telefoon_scheffers  0598 - 592 303     email_scheffers  info@scheffersadvocatuur.nl     facebook scheffers

Fiscaal & Financieel

Het kan zijn dat  u ooit een torenhoog rendement werd voorgespiegeld bij een aandelenproduct, terwijl het beleggingsresultaat enorm teleur stelde. Bent u dan uw inleg kwijt of kunt u geld terugvorderen wegens onjuist advies?

Als u een achterstand heeft in uw hypotheek of terugbetaling van een lening, wordt uw woning verkocht of kan er nog een regeling worden getroffen? Hoe komt u van uw BKR registratie af? Wie zorgt ervoor dat de Nationale Hypotheek Garantie ( NHG ) uw restschuld na een echtscheiding aflost?

Voor dit soort kwesties is het als leek vrijwel onmogelijk om tot een oplossing met de bank te komen. U krijgt te maken met de afdeling Bijzonder Beheer, die een werkwijze hanteert en volgens regels werkt, die u als particulier niet kent. Kundige bijstand is in dat geval noodzakelijk om met de bank te onderhandelen en de door u gewenste oplossing te bereiken. Scheffers Advocaten biedt deze bijstand en kan buigen op jarenlange juridische ervaring in de financiële sector.

Ook kunnen we u adviseren en bijstaan in geschillen met verzekeraars. Bent u goed verzekerd maar keert uw verzekeraar niet uit? Neem dan contact op. Of het nu gaat om geschillenbeslechting bij het Kifid of het voeren van gerechtelijke procedures tegen financiële dienstverleners, Scheffers Advocaten kan u in deze gevallen bijstaan. 

 

Fiscaal

Om goede keuzes te maken moet rekening worden gehouden met de gevolgen daarvan, bijvoorbeeld op fiscaal gebied. Welke fiscale gevolgen heeft de verdeling van een huwelijksgoederengemeenschap? Hoe voorkomt u dat u teveel belasting moet betalen over een ontslagpremie? Waar moet u, fiscaal gezien, rekening mee houden als u een bedrijf gaat starten?

Voor dit soort vragen heeft Scheffers Advocaten een fiscaal specialist in huis. Mr. Rob Oele van Oele Belastingadvies houdt twee dagen in de week kantoor in het pand van Scheffers Advocaten. Bij hem kunt u binnenlopen voor de grotere fiscale vraagstukken.

Rob Oele wordt regelmatig door Scheffers Advocaten ingeschakeld om adviezen fiscaal te onderbouwen, bijvoorbeeld bij echtscheidingen en ontslagzaken. Daarnaast ondersteunt Rob Oele een groot aantal bedrijven en intermediairs met belastingadvies. 

 

Ook particulieren kunnen hun vragen over de IB aangifte, toeslagen en heffingskortingen bij Scheffers Advocaten neerleggen. Zelfs uw IB aangifte, zowel privé als zakelijk kunnen wij, door middel van Oele Belastingadvies voor u verzorgen.

Contact

Scheffers Advocatuur
Gorecht-Oost 175               
1e etage
Postbus 358
9600 AJ Hoogezand
T 0598 - 592 303
F 0598 - 592 307
info@scheffersadvocatuur.nl