telefoon_scheffers  0598 - 592 303     email_scheffers  info@scheffersadvocatuur.nl     facebook scheffers

Nieuws

Vacature Advocaat (m/v)

Per direct zijn wij op zoek naar een advocaat (m/v) die ons team komt versterken. We zoeken een advocaat die zelfstandig praktijk wil draaien op basis van kostendeling. Bij interesse wordt u verzocht contact op te nemen met ons kantoor via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 0598 - 592 303

Einde inloopspreekuur

Per 1 juli 2018 zijn we gestopt met het inloopspreekuur. In plaats daarvan is het vanaf nu mogelijk om in overleg een intake gesprek in de avonduren in te plannen. Het is namelijk lastig gebleken om een juiste avond te kiezen waarop zoveel mogelijk mensen te woord kunnen worden gestaan. Veel zaken bleken spoedeisend te zijn, waardoor zo snel mogelijk een afspraak gewenst is. Ook doordat bij ons kantoor vaak op korte termijn een afspraak kan worden ingepland, bleek in veel gevallen een bespreking tijdens het inloopspreekuur overbodig.

Overname Advocatenpraktijk Groningen

Scheffers Advocaten heeft onlangs een advocatenpraktijk in Groningen overgenomen. De Advocaat in kwestie verlaat de advocatuur. De lopende zaken worden vanaf heden door ons kantoor behandeld. Tevens komt mr. P.C. (Peter) Schutte over naar Scheffers Advocaten. Peter Schutte oriënteert zich als advocaat onder meer op Financieel Recht, een rechtsgebied dat door weinig advocaten wordt beheerst.

Succes na vijf jaar procederen

Na bijna vijf jaar van juridische procedures, heeft Scheffers Advocatuur uiteindelijk toch succes voor haar cliënt weten te bereiken bij het Gerechtshof in Leeuwarden.

Lees meer

  • 1
  • 2

Contact

Scheffers Advocatuur
Gorecht-Oost 175               
1e etage
Postbus 358
9600 AJ Hoogezand
T 0598 - 592 303
F 0598 - 592 307
info@scheffersadvocatuur.nl