telefoon_scheffers  0598 - 592 303     email_scheffers  info@scheffersadvocatuur.nl     facebook scheffers

Nieuws

  • Home
  • Nieuws
  • Buurtbewoner uit Hoogezand na inmenging advocaat uit huis gezet

Buurtbewoner uit Hoogezand na inmenging advocaat uit huis gezet

Een grote groep bewoners van de Saturnus en de Venus in Hoogezand heeft het, na inmenging van Scheffers Advocatuur, voor elkaar gekregen dat de huurwoning van een buurtbewoner op last van de rechtbank is ontruimd.

Wat was het geval? De betreffende buurtbewoner veroorzaakte al jaren ernstige overlast. De omwonende hadden al van alles geprobeerd om dit te beëindigen. Er zijn gesprekken gevoerd met de politie en met de verhuurder. Ook hebben er diverse bemiddelingsgesprekken plaatsgevonden, maar dit mocht helaas niet baten.

Uiteindelijk heeft de buurt een advocaat in Hoogezand gezocht. Gekozen werd voor Scheffers Advocatuur. In totaal hebben zich 17 huishoudens bij ons kantoor aangesloten. 

Scheffers Advocatuur heeft de verhuurder aansprakelijk gesteld voor de door de omwonende geleden schade, bestaande uit gederfd woongenot. Ook is de verhuurder gesommeerd om stappen te nemen tegen de overlast veroorzaker. De verhuurder heeft uiteindelijk in samenspraak met Scheffers Advocatuur besloten om een procedure op te starten. Deze heeft tot gevolg gehad dat de rechtbank de huurovereenkomst met de overlast veroorzaker heeft beëindigd en dat de woning op last van de rechter is ontruimd. 

Contact

Scheffers Advocatuur
Gorecht-Oost 175               
1e etage
Postbus 358
9600 AJ Hoogezand
T 0598 - 592 303
F 0598 - 592 307
info@scheffersadvocatuur.nl